FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Okt15

Case: Online synlighed

Skrevet af: Brigitta Mathilde Andersen Kategorier // Online Synlighed, Branding, Arkiv 2014

- sådan gør de hos Ekspertvalg

social media online synlighed

Gæsteindlæg: Ekspertvalgs brug af de sociale medier
De sociale medier bruser frem og ord som likes, hashtag og follow er blevet en del af danskernes hverdag. Men de sociale medier er, for mange virksomheder, også et uundværligt værktøj for at kommunikere, reklamere og skabe et netværk. 

For os hos Ekspertvalg er der to faktorer, der spiller ind, når vi arbejder med sociale medier; det SEO mæssige aspekt og vores synlighed for forbrugerne på de sociale medier.
Vi har af erfaring fundet ud af, at det kan være uoverskueligt at gøre brug af alle medier og ikke nødvendigvis giver mere værdi, da vi så ville være nødsaget til at sprede vores ressourcer meget tyndt. Vi har i stedet fundet frem til de sociale medier, som vi mener giver det bedste og stærkeste resultat for virksomheden.

For os har de mest givende sociale medier, på nuværende tidspunkt, været Google+ og Facebook

Vores måde at bruge de sociale medier følger i høj grad de teorier, der er blevet lavet, om hvad der giver resultater og hvad der ikke gør. Men vi har gennem tiden også fundet ud af, at man får rigtig meget ud af at prøve sig frem, så længe man holder sig fra de absolutte no go’s.

Vi går derudover op i, at den profil vi har på de sociale medier er opdateret og opsat med billeder og oplysninger om virksomheden, således at forbrugeren kan føle sig tryg ved at gøre brug af vores service.

Hvorfor gør vi brug af Google+?

Vi bruger vores Google+ profil både til at være synlige for forbrugerne og for at skabe tillid. Derudover bruger vi det også som et redskab i vores SEO strategi, da der er tale om at det kan have nogle SEO mæssige fordele. Når vi arbejder med Google+ har vi i baghovedet, at det er en interest graph og ikke er en social graph.  

Hos Ekspertvalg bruger vi vores Google+ profil aktivt til at uploade vores artikler, da det eftersigende skulle have en effekt når man arbejder med SEO.

Vores brug af Facebook

Vores adfærd på Facebook styres i høj grad af, at skabe tillid mellem os og forbrugerne. Vi føler at, mange likes eller følgere sender et signal til forbrugerne om, at vores side er mere troværdig. At få likes og følgere kræver at man gør en aktiv indsats på de sociale medier. For os har det været vigtigt at få kvalitets likes, frem for en stor volumen af likes. For at understøtte vores arbejde med at skabe tillid gennem Facebook, har vi også arbejdet på at få en troværdig Trustpilot, med fyldestgørende anmeldelser af virksomhedens services.

Vi har i få tilfælde valg at reklamere gennem Facebook, ved brug af Facebook advertising, da Facebooks store database gør, at man meget præcist kan ramme en bestemt målgruppe og undgå ressourcespild.

Hvor har DU valgt af være aktiv?

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

Forfatter / skribent

Brigitta Mathilde Andersen

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort