FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Apr20

Kære Blogger – udnytter du din info side?

Skrevet af: Brigitta Mathilde Andersen Kategorier // Blogging, Branding, Arkiv 2014

Eller begår du de samme typiske fejl som de fleste

Udnyt din info side på bloggen

De fleste bloggere har en ”om mig” eller info side. Her finder jeg oftest informationer om bloggerens alder, bopæl, antal børn og om vedkommende er gift eller ikke. Derudover afsluttes der ofte med et par linjer om bloggerens nuværende og tidligere jobs, deres fritids interesser eller deres hjemby.

Alt sammen spændende læsning. Ingen tvivl om det

Men hvad får du som blogger ud af at dele disse informationer med mig? Kunne det tænkes at du kunne skære lidt ned i teksten omkring dit aktive udendørsliv og i stedet lede min opmærksomhed hen på bloggens budskab?

Læs videre og find ud af hvad jeg mener

Når man følger andre – finder man inspiration.

Netop dette skete tidligere i dag, da jeg fandt en spændende artikel, skrevet af Daniel Sharkov.

Læs artiklen her (engelsk) 6 Ideas for Your Blog’s About Page and Why they Work

Daniels teori er, at da siden “om os” ofte læses af nye besøgende, er det af yderste vigtighed at man netop her kommer frem med sit budskab. Uanset om du ønsker at dine læsere skal klikke på donations-knappen, booke dig som konsulent, tilmelde sig dit foredrag eller købe noget i shoppen – så kan du med fordel fortælle om dette på denne side.

6 idéer til at forbedre din ”om os” side

Daniel deler 6 idéer til forbedringer i sin artikel. Gode råd – let anvendelige.

 

Skab en fangende overskrift – drop det nedslidte ”om os”

Menupunktet kan sagtens være som vanligt. Men når dine læsere klikker sig ind, kan du fange deres opmærksomhed ved at skrive en tiltalende eller frisk overskrift. Ex. ”
Vil du vide mere om hende der skriver på bloggen? Så læs endelig videre”

 

HUSK profilbillede

Som ved alle sociale platforme, der anvender profilbilleder ved hver bruger – bør bloggens infoside også vise hvem du er. Dine læsere har vænnet sig til, at der er et ansigt bag ordene. Og det virker. (Dog kun hvis billedet er tydeligt nok til at man kan skimte dig) Spar ikke på pladsen! Et lille frimærke billede, kan skade mere end det gavner. Sæt dit store smil – pladask – på skærmen.

 

”Om mig” siden skal ikke handle om dig! Men om din læser 
Drop de lange biografier og fortæl i stedet dine besøgende om alt det, de kan finde på din side. Hvordan kan de finde hjælp? Hvad får de ud af at læse dine tekster?

 

Er du på Twitter? Google Plus? Facebook?
Giv dine læsere muligheden for også at finde dig andre steder på nettet. Gør det let for dine læsere at klikke sig videre – indsæt links direkte til de andre sider, hvor du deler indhold.

 

Nu er det tid til at vise sig frem
Du har allerede fortalt din læser, om alle de gode ting de kan finde på din side. Men er de nu også overbeviste? Nogle ønsker facts og ikke snik-snak. Del dine referencer og resultater. Enten som udtalelser fra dine kunder – eller links til sider hvor du er omtalt. Har du mange følge på de sociale medier? Del gerne tallene. Ex. ”1500 følger allerede Facebook siden – kig forbi”

 

God service
Få besøgende til at følge nyt på siden. Indsæt tilmelding til dit nyhedsbrev.

 

Min egen - Om Brigitta Mathilde
Jeg er selv så småt gået i gang med at rette siden. Og færdig bliver jeg aldrig. Jeg bør løbende gå tilbage og opdatere, indsætte link til nye tiltag og tilføje de nyeste referencer.

 

Siden du vil linke til
Så ofte det giver mening – link til din ”om mig” side. I dine blogindlæg, i artikler og i din profil på de forskellige sociale medier. Siden er et sammendrag af dig, dine resultater og din færden online. Den giver din læser et hurtigt overblik og viser hvad du kan og vil.

Hvad kan jeg læse på din info side?

Skrevet af: Brigitta Mathilde

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

Forfatter / skribent

Brigitta Mathilde Andersen

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort