FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Okt03

Gummistøvler eller vandpytter?

Kategorier // Branding, Brigitta Mathilde, Arkiv 2015

Må et budskab vække følelser?

brigitta mathilde

Jeg grubler. Burde jeg dele personlige oplevelser, tanker, bekymringer og de ting jeg går og undres over i et blogindlæg, på en side der ellers har til formål at fortælle dig hvad jeg ved om sociale medier og online synlighed? Gider du overhovedet vide hvad jeg tænker når jeg sidder bag skærmen og skriver guides til brugen af instagram, eller deler tips til hvordan du kan blive mere synlig online – uden at bruge en krone?

 

Det er helt i orden hvis du er ligeglad

Det smarte ved internettet er: hvis du falder over en side der slet ikke fanger din interesse…. Så kan du klikke videre. Du behøver ikke engang have dårlig samvittighed. Du kan vælge de upersonlige ord eller de dybe. Og dit valg afhænger sikkert af det der optager dig lige nu og din tilgang til virtuelle bekendtskaber (mennesker man følger online, men ikke nødvendigvis har lyst til at snuppe en kop kaffe med i den virkelige verden).

Du skal kende katten i sækken

For mig er det vigtigt at du snuser lidt til min personlighed inden du tager kontakt. Jeg er personlig rådgiver. Jeg ser dig i øjnene når vi drikker kaffe sammen. Forsøger at lære dig bedre at kende, for herigennem at finde den bedste løsning for dig,  så du kan komme videre med dit projekt. Det er meget vigtigt for mig at der er en god kemi når jeg skal samarbejde med andre.

skør brigitta mathilde

Min kreativitet sprudler, når jeg slipper ”tosse-thilde” fri

Jeg får de bedste idéer (efter egen vurdering) når jeg er glad, fri, små skør, impulsiv og spontan. Måske vil du syntes jeg er temmelig fornøjelig at arbejde sammen med? Det kan også sagtens være, at du mener jeg er barnlig, underlig og utilregnelig. Et godt samarbejde handler ikke bare om fælles mål, men også om fælles forståelse.

sur brigitta Mathilde

Gummistøvler eller vandpytter?

Hvis du mener at dit budskab ikke må vække følelser hos din modtager, så må jeg skuffe dig. Hvis du kun vil fokusere på pris og er helt ligeglad med hvordan din ydelse eller dit produkt kan hjælpe køberen, så kan jeg ikke hjælpe dig. Hvis du fokuserer på de gode egenskaber ved gummistøvlen (produktet) og ikke den følelse det kan vække ved køberen – så drukner dit budskab let i info strømmen. Men, er du villig til at bruge lidt tid på at finde frem til hvordan dit produkt / ydelse kan skabe merværdi for dine kunder, så tager jeg gerne en snak med dig. Du skal tænke på slutresultatet og ikke processen. Få din kommende kunde til at huske hvor sjovt det er at hoppe i vandpytter – hvis man har gummistøvler på.

Sælger du kun fodtøj på de sociale medier?

Hvad gør DU for at skabe en god relation til dine nuværende og kommende kunder online? Er du personlig i dine svar på henvendelser?

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

 

 

 

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort