FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Sep08

Fordelene ved de nye udvidelser på Instagram

Kategorier // Sociale Medier, Arkiv 2015

nyt paa instagram

Den lille pil der viser mod højre, under billeder der postes på fællesvæggen. Den er ny. Men det er ikke den eneste nyhed i opdateringen på Instagram app´en.

Er det mon endnu en tilføjelse der ikke kommer i brug? Eller er der en god mulighed for dig der har virksomhed på Instagram?

 

Pilen skaber et link

Ved at klikke på den nye "knap" under andres delte billeder, kan du let videresende både billedet og afsenderen til en af dine kontakter. Brugbart mon? Tidligere "taggede" man venner, bekendte eller interesserede i kommentaren under billedet - det skabte liv på Instagram. Nu kan du "linke" til billedet i stedet. Modtageren kan stadig tilgå billedet og kommentere. Du slipper. Aktiviteten flyttes fra den oprindelige afsender, til en intern besked.

Her kommer den smarte del

Naturligt vil enkelte af de sure kommentarer og fuldstændig formålsløse udsagn, der af og til nedfældes under postede billeder nu flyttes til de direkte beskeder. Man kan kommentere indhold uden at ejeren af billedet får besked herom, til enkelte udvalgte brugere. Om det er praktisk eller ej - vil jeg ikke vurdere. Tydeligvis er knappen tilføjet for at få instagrammers til at øge brugen af Direct Message (interne beskeder). Knappen alene kan næppe gøre det, tænkte Instagram. Derfor tilføjede de endnu en feature..... tråden!

Du kender den fra Facebook

Helt som når du skriver til dine kontakter på Facebooks messenger (enten via app eller PC) oprettes der nu på instagram en tråd. Tidligere kunne man sende 1 billede til en ven, og derefter kunne man kommentere løs. Nu kan du sende billeder retur som svar.

Hvad kan du overhovedet bruge dét til?

Har du en virksomhedsprofil på instagram? Så er det NU at du skal slå til. Tilbyd dine kunder at de videresender et billede af det produkt fra din profil de gerne vil vide mere om og send derefter både en forklaring og evt. et billede med retur.

De nye tiltag på Instagram - overflødigt eller uundværligt?

 

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort