FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort

brigitta mathilde

Sep18

Facebook synes ikke godt om

Kategorier // Sociale Medier, Arkiv 2015

facebook synes ikke godt om

Stifter af Facebook Mark Zuckerberg, har efter længere tids overvejelser nu besluttet at der skal være et alternativ til like-knappen ”synes godt om”. Brugerne skal have muligheden for at udtrykke flere følelser på den populære sociale platform.

Synes ikke godt om

Efter flere henvendelser fra brugere, der ønskede et alternativ til den positive tilkendegivelse fra den løftede tommelfinger, har Facebook teamet været i en længere dialog. Umiddelbart ønskede man ikke at tilbyde et direkte negativt alternativ. De frygter at Facebook vil ændre sig markant og blive stedet hvor man opfordres til at nedgøre andre brugeres indlæg og kommentarer.

Youtube har den allerede

Går du på Youtube, er den nedad pegende tommelfinger ”old news”. Så hvorfor frygter Facebook mon, at den sociale platform vil skifte til en uønsket kurs, hvis de også vælger at indføre denne valgmulighed?

Er der mon en mellemvej?

Den lange debat i Facebook teamet har ikke omhandlet om der skulle tilbydes et alternativ – men i givet fald hvilket. Men det kan være svært at finde et symbol, der ikke indikerer noget positivt, men heller ikke direkte det modsatte. Og skulle det nye symbol udstråle en intetsigende, neutral holdning – ville det være spildt at bruge tiden på at implementere.

Synes du godt om?

Mener du, at der er behov for et negativt tegn på Facebook? Ville du gøre brug af det hvis / når det kommer? Eller mener du at hele snakken er totalt overflødig?

Del med en ven

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Rådgivning - Sociale Medier - Relationer
Branding - Online Synlighed - Networking

Nyheder fra Brigitta Mathilde

 

Skal vi mødes?

FB sortig sortin sorttw sortmail sortgplus sortpin sort